Logi

Välkomna till Örnsköldsvik

Boende sker på hårt underlag i klassrum. Lokaler som kan komma att användas är Nolaskolan, Elimkyrkan och Rådhuset.

Kontaktpersoner logi:

  • Diana Berntsdotter Vallgren, 070-256 72 58
  • Anna Fröier 070-549 77 01

Information

Varje distrikt har sina egna klassrum för aktiva och ledare. Minst en ledare ska finnas i varje klassrum. Ingen uppdelning av tjejer och killar har gjorts av oss. Samtliga aktiva bor på Nolaskolan förutom 2-3 distrikt som bor i Elimkyrkans lokal. I klassrummen på Nolaskolan ryms max 15 personer. För att alla aktiva ska få plats på Nolaskolan kommer vissa ledare att bo tillsammans med vallare på Rådhuset. Det är gångavstånd på max 200 meter mellan alla boenden.

Hårt underlag gäller i alla boenden och era luftmadrasser bör ej vara bredare än 90 cm. Distriktets namn kommer att finnas vid varje klassrum.

Nolaskolan kommer att vara bemannad dygnet runt. För övriga boenden delar vi ut 2 st nycklar och personalen på Nolaskolan kan hjälpa till och öppna vid behov. Tillsammans får vi det att fungera.

Incheckning

All incheckning sker på Nolaskolan från klockan 12.00 på torsdag. Alla aktiva, ledare och vallare erhåller då ett band runt handleden. Viktigt att bandet sitter på hela helgen för att vi som arrangörer ska känna igen alla deltagare och inte släppa in obehöriga varken till boendet, serveringen, duscharna eller vallaboden.

Alla distrikt ansvarar för att alla klassrummen/lokalerna är återställda vid utcheckning på söndag. Innan ni flyttar möblerna ta en bild för att komma ihåg hur det ska återställas.

Kiosk på Nolaskolan
I anslutning till receptionen på Nolaskolan kommer en enklare kiosk att finnas med dryck och snacks.

Matservering

Servering av frukost, middag och kvällsfika sker på Nolaskolan. Matsalen rymmer ca 200 personer. Under måltider och servering framgår indelning av matgrupper och mattider. Viktigt att ni äter på er tilldelade mattid för att undvika trängsel och få ett fungerande flöde. Vallarna har fria mattider under ordinarie öppettider. Fredagens kvällsfika är kortare pga invigning som hålls på Stora torget. Vi hoppas att det kommer att fungera med ett naturligt flöde då, vi hjälps åt på bästa sätt.

Lunch fredag, lördag och söndag serveras i ett mattält nedanför Vårby skidstadion. Tältet rymmer ca 150 pers. Viktigt att ni även då äter på er tilldelade mattid för att undvika trängsel och få ett fungerande flöde. Lunchen serveras i matlådor med träbestick och festis. Önskas något annat att dricka tag med eget. Vi har ej tillgång till vatten i mattältet. Naturligtvis hjälps vi åt att sopsortera när vi lämnar tältet.

Duschar
Duschar finns tillgängliga vid Nolaskolans Sporthall för samtliga deltagare. Duscharna är öppna enligt nedan (tider kan komma att revideras):
Tors 17.00 – 21.00
Fre 15.00 – 18.00
Lör 15.00 - 18.00
Sön 13.00 – 16.00

Boende på Rådhuset har även tillgång till 2 duschar på Rådhuset.

Säkerhet

Ledarna för varje distrikt ansvarar för att alla aktiva vet var nödutgångar finns samt att samla och räkna gruppen vid uppsamlingsplatsen om brandlarmet går. Minst en ledare per distrikt skall ta del av säkerhetsinformationen.

En förstaförbandslåda finns vid receptionen. För akuta händelser hänvisar vi till 112 eller sjukvårdsrådgivningen 1177.

Ordningsregler

Det skall vara tyst och släckt i sovsalarna senast kl.22.30.

De som vistas i skolan dagligen har gjort sitt bästa för att plocka undan material och vi hoppas att ni lämnar det som är kvar i lokalerna ifred. Vänligen respektera att viss personal arbetar i skolan under fredagen. Hjälp oss att vara rädd om utrustningen som finns i lokalerna, ersättningskyldighet kan uppstå vid eventuell skada.

Observera att endast huvudentrén får användas för in- och utgång på samtliga boenden.

Städning

Alla distrikt ansvarar för att alla klassrummen/lokalerna är återställda i sitt ursprungliga skick. Innan ni flyttar möblerna ta en bild för att komma ihåg hur det skall återställas vid utstädning – ställ tillbaka allt innan ni åker hem. Ni ansvarar själva för kvarlämnat material.

Innan ni åker hem samla ihop skräp och lägg i sopsäckar. Sopsäckarna lämnas vid receptionen vid utcheckning.

Allergi

Ni som anmält allergikost meddelar serveringspersonalen i matsalen/mattältet när ni kommer och äter.

På grund av allvarlig allergi får jordnötter, andra typer av nötter och mandel inte tas in i samtliga lokaler. Det gäller även nötter som ingrediens i snacks och liknande.

I Rådhusets lokaler är det även förbjudet med apelsiner.

Värdesaker

Arrangören tar inget ansvar för värdesaker som lämnas utan tillsyn i boende och omklädningsrum.

Låsning av lokaler

Nolaskolans huvudentré kommer att vara låst mellan 22.00 och 06.00. Övriga tider är huvudentrén öppen och bemannad reception finns i anslutning. Klassrummen på Nola kommer att vara öppna.

 

Rådhuset och Elimkyrkans lokaler kommer att hållas låst. Vi tillhandhåller nycklar till 2 ansvariga personer på respektive boende. Det kommer även att finnas en nyckelvakt i receptionen på Nola.

 

 

BoendeAdress
NolaskolanViktoriaesplanaden 31891 35 Örnsköldsvik
RådhusetNytorgsgatan 1891 34 Örnsköldsvik
ElimkyrkanNytorgsgatan 2D891 34 Örnsköldsvik